Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

AlbiaSoft

Tutorials de desenvolupament de software

  • 2
    Mecenes

Presentació

AlbiaSoft és un canal de YouTube que publica, de forma periòdica, videotutorials relacionats amb l'enginyeria i la programació de software. Els continguts del canal t'ajudaran a créixer professionalment i a mantenir-te al corrent de les darreres tecnologies en el desenvolupament web, sistemes informàtics, llenguatges de programació i les tendències tecnològiques del moment.

L'objectiu del canal és compartir i posar a l'abast de tothom el coneixement tecnològic d'una forma molt pràctica i visual, amb exemples reals que s'empren en el món laboral. La dificultat dels tutorials és força variada, tant per a enginyers novells com per a enginyers més experimentats. Tots els vídeos es publiquen sempre doblats al català, castellà i a l'anglès. I, a  més, el codi font de cada tutorial està sempre disponible per descarregar.

Les temàtiques dels tutorials són extenses: DevOps, programació, frameworks web, Machine Learning, etc. I els llengüatges i tecnologies emprades són extensos: Angular, React, Node, Deno, Ionic, OpenGL, Xamarin, Docker, Kubernetes, C/C++, GoLang, Rust, Python, TypeScript, JavaScript, etc.

Canal de YouTube: https://www.youtube.com/c/albiasoft


Publicacions

Ho sentim, però no hem pogut carregar els resultats.